CADsite

  • zo 15 12 2019, 00:37:48
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: 1 [2] 3 4   Omlaag

Auteur Topic: MicroStation-gebruikers???  (gelezen 45651 keer)

Markske

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 261
  • AutoCAD 2008
    • Bekijk profiel
    • Markske's Website
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #15 Gepost op: wo 21 09 2005, 14:54:28 »

Citaat van: Joop

Het aan maken van eigen macros gaat eenvoudig.
Maar programmeren is weer wat moeilijker dan in LISP (mijn mening).


Kan jij (of misschien iemand die je kent) iets meer vertellen over het maken van eigen Macro's in MicroStation?

Citaat van: Joop

Edoch, werken met Microstaion is niet moeilijker dan met AutoCAD.


Moet ik stillaan ook beginnen te geloven... Alleen moet je met MicroStation helemaal anders werken dan met AutoCAD  :wink:

Groetjes,
Markske
Gelogd

Nic

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 24
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #16 Gepost op: wo 21 09 2005, 17:37:56 »

Is te lang geleden weet het echt nie meer.Denk dat u best eens belt met die school.

Groetjes,
Gelogd

TeQnologie

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 67
    • Bekijk profiel
    • http://www.poundingtechno.com
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #17 Gepost op: do 22 09 2005, 15:37:12 »

ga gewoon autocad gebruiken dan kan iedereen je ook beter helpen :D
Gelogd

Dnereb

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 130
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #18 Gepost op: do 22 09 2005, 23:20:37 »

Niet iedereen kan zijn/haar baas vertellen welk pakket er gebruikt moet worden.
En voorzover ik er over heb gehoord ondersteunt MS ook VBA
maar is het object model totaal anders bij bentley.
Gelogd

Markske

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 261
  • AutoCAD 2008
    • Bekijk profiel
    • Markske's Website
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #19 Gepost op: vr 23 09 2005, 07:37:39 »

Op dit moment voel ik me meer 'n Multi-Functionele-CAD-gebruiker  :D  :D  :D
Ik moet zowel met AutoCAD, MicroStation, Raster-Ex, ... werken.
Toch ga ik proberen om vandaag m'n tekeningetjes in ACAD te maken, en dan proberen te importeren in MicroStation.
Hopelijk lukt dit zonder al te veel problemen :roll:

Greetz,
Markske

ps: toch is 't leuk om te zien hoe MicroStation werkt, en hopelijk kan ik er net zoveel uithalen als ik uit ACAD haal  :wink:
Gelogd

Nic

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 24
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #20 Gepost op: vr 23 09 2005, 07:43:06 »

Heb voor u ne keer de naam opgezocht van wie ik vroeger nog voordrachten over Microstation gekregen heb,Marcel Vandeweyer, tmc.flanders@village.uunet.be
Ik geloof zelfs dat tmc(usersclub)een handboek uitgebracht heeft onlangs voor het tekenen in 3 D

Groetjes,

Nic
Gelogd

Markske

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 261
  • AutoCAD 2008
    • Bekijk profiel
    • Markske's Website
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #21 Gepost op: vr 23 09 2005, 09:12:01 »

Citaat van: Nic
Heb voor u ne keer de naam opgezocht van wie ik vroeger nog voordrachten over Microstation gekregen heb,Marcel Vandeweyer, tmc.flanders@village.uunet.be
Ik geloof zelfs dat tmc(usersclub)een handboek uitgebracht heeft onlangs voor het tekenen in 3 D

Groetjes,

Nic


Hey... dank je wel  :D

'k ga hem gelijk eens 'n mailtje sturen  :wink:

Groetjes & nogmaals bedankt hé!!!
Markske
Gelogd

ZZR

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 10
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #22 Gepost op: vr 23 09 2005, 16:04:40 »

http://tmcflanders.tmc.org/

website van tmc flander, volgende maandag 7 uur meeting in techinsiche school st jozef te Geel
Gelogd

ZZR

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 10
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #23 Gepost op: vr 23 09 2005, 16:06:14 »

Markske,

het enige wat je nodig hebt is een basisopleiding zodat je op weg kan. Je zal merken eens je MicroStation een beetje kent dat je voor leuke verassingen komt te staan

grtz
Gelogd

ZZR

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 10
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #24 Gepost op: vr 23 09 2005, 16:15:00 »

Nic,


Hoe is het met uwe vriend Kris ?

grz
Gelogd

Markske

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 261
  • AutoCAD 2008
    • Bekijk profiel
    • Markske's Website
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #25 Gepost op: ma 26 09 2005, 07:56:55 »

Citaat van: ZZR
Markske,

het enige wat je nodig hebt is een basisopleiding zodat je op weg kan. Je zal merken eens je MicroStation een beetje kent dat je voor leuke verassingen komt te staan

grtz


Hey... eindelijk een MicroStation-kenner  :D

Een basis opleiding zou idd wel interesant kunnen zijn, alleen denk ik niet dat mijn werkgever de toelating gaat geven om tijdens de werkuren deze cursus te gaan volgen. Komt er nog eens bij dat ik momenteel al 3 avonden in de week een opleiding Bouwkundig tekenen volg. Dus ik vrees dat mijn agenda een beetje overvol staat op 't moment.

Anyway, ergens hoop ik een beetje dat ik op dit forum mijn MicroStation vraagjes/probleempjes kan stellen, en dat iemand zoals jij mij daarbij zou kunnen helpen?  :wink:

Groetjes,
Markske
Gelogd

cadtools@gmail.com

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 314
  • BIM dreamer
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #26 Gepost op: di 27 09 2005, 22:55:11 »

Pas op ! ER zit een werle van verschil tussen Microstation V7 en V8.
V* is DWG compatible, converteren naar v7 is haast onmogelijk !
Gelogd

ZZR

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 10
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #27 Gepost op: wo 28 09 2005, 09:51:28 »

Converteren van v8 naar v7 haast onmogelijk ??????

Indien je de instellingen correct instelt gaat dit perfect als we spreken over 2D tekeningen
Gelogd

cadtools@gmail.com

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 314
  • BIM dreamer
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #28 Gepost op: wo 28 09 2005, 19:43:58 »

Nee.. dat bedoel ik niet !
DWG => V7 is onmogelijk... dat is ook een van de redenen dat Bentley V8 ontwikkelde denk ik
Gelogd

ZZR

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 10
    • Bekijk profiel
MicroStation-gebruikers???
« Reactie #29 Gepost op: za 01 10 2005, 09:32:33 »

J e hebt hier een punt, dat loopt inderdaad niet altijd goed
Gelogd
Pagina's: 1 [2] 3 4   Omhoog