CADsite

  • ma 06 07 2020, 19:56:02
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Dynamic block  (gelezen 1123 keer)

Nico160775

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 125
    • Bekijk profiel
Dynamic block
« Gepost op: zo 24 05 2020, 10:41:01 »

Goeie morgen,

Ik heb met succes een dynamic block kunnen aanmaken.
En als ik deze invoeg in dezelfde tekening werkt deze perfect.
Maar nu ik deze in een andere tekening wil invoegen via mijn toolpallet werkt deze niet meer.
Ook al heb ik in de properties van die block (op het toolpallet) ingesteld dat deze moet exploden).
Heb in deze dynamisch block en parameter toegevoegd "alignment", en dit doet hij niet als ik deze selecteer vanuit mijn toolpallet.

Alvast bedankt om deze eens te bekijken!

Nico
Gelogd

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2919
    • Bekijk profiel
Re: Dynamic block
« Reactie #1 Gepost op: zo 24 05 2020, 18:18:58 »

Zou het kunnen dat er in je tekening al een block is met dezelfde naam als die van je dynamic block?
Indien wel, dan wordt  niet het nieuwe block in gevoegd, maar er wordt eerst gekeken naar de block bib van de actuele tekening.
Als er al een block is met dezelfde naam, dan wordt deze ingevoegd in plaats van je nieuwe block.
Gelogd

gery

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 491
    • Bekijk profiel
Re: Dynamic block
« Reactie #2 Gepost op: zo 24 05 2020, 21:36:30 »

Als je een block explodeert, is het geen block meer.
Gelogd
AutoCAD 2017 - Windows 10

Nico160775

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 125
    • Bekijk profiel
Re: Dynamic block
« Reactie #3 Gepost op: ma 25 05 2020, 08:48:39 »

Goeie morgen,

Nee ik heb mijn tekening gepurgd dus die blok is zeker niet meer aanwezig.
En de block exploderen kan pas nadat deze is geplaatst dus dan is dat commando "alignment" niet uitgevoerd.

grtz en alvast bedankt 
Gelogd

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2919
    • Bekijk profiel
Re: Dynamic block
« Reactie #4 Gepost op: ma 25 05 2020, 14:50:31 »

Goeie morgen,

Nee ik heb mijn tekening gepurgd dus die blok is zeker niet meer aanwezig.
100% zeker dat het block niet nog ergens in het geheugen van die tekening zit?
Als je een insert doet kan je zien welke blocks er nog allemaal zijn.
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2389
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: Dynamic block
« Reactie #5 Gepost op: ma 25 05 2020, 17:18:27 »

Kun je het block eens delen?
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog