CADsite

  • za 21 09 2019, 11:50:17
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: autocad en Catalina  (gelezen 825 keer)

jkflooding

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 6
    • Bekijk profiel
autocad en Catalina
« Gepost op: zo 04 08 2019, 11:16:54 »

autocad werkt niet op Catalina
wat nu
Gelogd

bart

  • Forum medewerker
  • forumverslaafde
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1995
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #1 Gepost op: zo 04 08 2019, 12:12:44 »

Je bedoeld het eiland?

Wat werkt er niet? is er soms een hele trage internet verbinding?
Gelogd
Domme vragen bestaan niet.
Domme antwoorden wel.

m.vr. groet Bart

jkflooding

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 6
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #2 Gepost op: zo 04 08 2019, 12:14:49 »

ja neen op mac software
Gelogd

bart

  • Forum medewerker
  • forumverslaafde
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1995
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #3 Gepost op: zo 04 08 2019, 17:21:43 »

op een mac draaid windows software niet

je hebt een mac versie nodig of je moet windows op je mac draaien.

hier geen mac dus verder geen verstand van.



Gelogd
Domme vragen bestaan niet.
Domme antwoorden wel.

m.vr. groet Bart

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2889
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #4 Gepost op: zo 04 08 2019, 17:38:03 »

Ik heb zelf ook geen mac, dus geen ervaring mee.
Hier staat de pagina over autocad for mac:
https://www.autodesk.com/products/autocad/overview
maar daar vind ik geen vereiste OS versie.
Ik denk dat je best je reseller contacteert om te luisteren of er een update aankomt die jouw OS versie wel ondersteunt.

Voor zover ik juist zoek en vind lijkt het er wel op dat catalina een soort 'preview' versie is. Klopt dat?
Gelogd

jkflooding

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 6
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #5 Gepost op: za 10 08 2019, 16:52:41 »

ja dat klopt is een beta versie maar kan niet terug
Gelogd

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2889
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #6 Gepost op: ma 12 08 2019, 08:17:55 »

Als je deelneemt aan een beta zijn dat natuurlijk de risico's... (niet dat ik er vanaf kan blijven hoor  :mrgreen: )

In principe heb je dan ook een aanspreekpunt waar je problemen met je beta kan melden. Heb je daar al eens je licht opgestoken?
Gelogd

roy_043

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1435
  • BricsCAD 18
    • Bekijk profiel
    • www.b-k-g.nl
Re: autocad en Catalina
« Reactie #7 Gepost op: di 13 08 2019, 12:35:41 »

Op een ander forum zie ik dat openbare discussies over Apple beta software niet zijn toegestaan:
https://forum.freecadweb.org/viewtopic.php?f=3&p=326590#p326580
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2358
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: autocad en Catalina
« Reactie #8 Gepost op: wo 21 08 2019, 12:40:08 »

Op een ander forum zie ik dat openbare discussies over Apple beta software niet zijn toegestaan:
https://forum.freecadweb.org/viewtopic.php?f=3&p=326590#p326580
Gaat hier inet over Appels... maar over peren (lees AutoCAD).
Gelogd

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2889
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #9 Gepost op: wo 21 08 2019, 13:07:37 »

Ik zit ook in een beta programma, daar mag je zelfs niet zeggen dat je in dat programma zit.
Ik veronderstel dat dat bij de appeltjes ook zo is.
Gelogd

jkflooding

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 6
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #10 Gepost op: zo 25 08 2019, 11:20:10 »

iMac pro terug naar Mojave gebracht maar lukt niet om autocar lt for mac  (fout bij installatie)
« Laatst bewerkt op: zo 25 08 2019, 11:55:32 door jkflooding »
Gelogd

jkflooding

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 6
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #11 Gepost op: ma 26 08 2019, 15:22:45 »

ja en nu
Gelogd

jkflooding

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 6
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #12 Gepost op: ma 26 08 2019, 16:36:29 »

ik heb een backup gemaakt en een opstartschijf maar lukt niet om in fabrieksinstellingen  de iMac Pro te plaatsen
Gelogd

bart

  • Forum medewerker
  • forumverslaafde
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1995
    • Bekijk profiel
Re: autocad en Catalina
« Reactie #13 Gepost op: ma 26 08 2019, 16:55:52 »

https://support.apple.com/nl-nl/HT204904


Jouw probleem heeft alleen zijdelings met acad te maken je kan beter eerst hulp zoeken op een apple forum.
voor het herstellen van je systeem.

beta software installeren betekend dat je dit soort risico's neem.
daar moet je goed op voorbereid zijn.
het is altijd beter om een beta os  naast je huidige os te installeren  (ik weet niet of een duel boot werkt op een mac)
of deze virtual te draaien als eerste test

Gelogd
Domme vragen bestaan niet.
Domme antwoorden wel.

m.vr. groet Bart
Pagina's: [1]   Omhoog