CADsite

  • ma 26 08 2019, 01:25:08
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Dynamo for Civil 3d 2020  (gelezen 454 keer)

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2350
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Dynamo for Civil 3d 2020
« Gepost op: wo 19 06 2019, 16:45:23 »

Iemand al druk geweets met Dynamo for Civil 3d 2020?
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2350
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: Dynamo for Civil 3d 2020
« Reactie #1 Gepost op: do 20 06 2019, 16:26:51 »

Ik ben er ff mee aan 't stoeien geweest.
Zie bijlage.

Echter wil ik daadwerkelijk de area van de plines als text plaatsen.
Wie heeft daar al wat meer ervaring mee of weet hoe ik die kan opvragen?
Gelogd

jo-king

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 853
  • Architect-Assistent
    • Bekijk profiel
Re: Dynamo for Civil 3d 2020
« Reactie #2 Gepost op: ma 08 07 2019, 10:26:52 »

Hoi Eddybeerke,

Leuk idee... 'k heb me er even aan gezet & het lijkt me goed te werken;
graph & uitleg staat op onze helpdesk site:
https://geoit.freshdesk.com/a/solutions/articles/44001760489-plaats-oppervlakes-van-polylines-als-text

Dynamo + AutoCAD
gotta love it

Jo.
Gelogd
CAD/BIM consultant
Autodesk Reseller
Revit Certified professional

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2350
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: Dynamo for Civil 3d 2020
« Reactie #3 Gepost op: ma 08 07 2019, 12:34:07 »

Hoi Eddybeerke,

Leuk idee... 'k heb me er even aan gezet & het lijkt me goed te werken;
graph & uitleg staat op onze helpdesk site:
https://geoit.freshdesk.com/a/solutions/articles/44001760489-plaats-oppervlakes-van-polylines-als-text

Dynamo + AutoCAD
gotta love it

Jo.

Hey Jo,

Top, bedankt voor het meedenken en delen van de oplossing.
Ik had al wat zitten prutsen met Pyton om de decimalen goed te krijgen maar de "SPRING NODE" package is wel makkelijker.
Gelogd

jo-king

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 853
  • Architect-Assistent
    • Bekijk profiel
Re: Dynamo for Civil 3d 2020
« Reactie #4 Gepost op: ma 08 07 2019, 15:54:55 »


Hey Jo,

Top, bedankt voor het meedenken en delen van de oplossing.
Ik had al wat zitten prutsen met Pyton om de decimalen goed te krijgen maar de "SPRING NODE" package is wel makkelijker.

Dat is het leuke aan Dynamo; ongelofelijk veel packages & dus zelden "het warm water opnieuw uitvinden"...
+ dynamo wordt al jaren gebruikt bij Revit, dus er zijn er al mega veel.
Met de toevoeging van civil/autocad wordt het nu helemaal te gek. :)

ik probeer echter steeds zo veel mogelijk graphs "compatibel" te houden met de basic nodes; dus zit de wel/niet installed optie ingebouwd; maar uiteraard kan/mag je het wijzigen naar gelieven ;-)

zelf ben ik nog iets verder gegaan, en neemt hij niet ALLE polylines nu, maar enkel van een bepaalde layer..

je kan ermee blijven spelen he :)

Gelogd
CAD/BIM consultant
Autodesk Reseller
Revit Certified professional

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2350
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: Dynamo for Civil 3d 2020
« Reactie #5 Gepost op: di 09 07 2019, 12:56:17 »

...
je kan ermee blijven spelen he :)
Inderdaad  :police:
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog