CADsite

  • ma 27 05 2019, 14:10:29
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Process Acad.exe blijft lopen.  (gelezen 491 keer)

hubruja

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 94
    • Bekijk profiel
Process Acad.exe blijft lopen.
« Gepost op: vr 14 12 2018, 08:56:03 »

En ik heb het weer: Als ik Autocad afsluit blijft het process Acad.exe gewoon doorlopen en het vreet zoveel geheugen dat de computer heeeeel traag wordt.
Ik kan het via taakbeheer wel afsluiten, maar om dat elke keer te doen, vind ik behoorlijk bewerkelijk.

Ik heb van alles online gevonden, maar niets dat werkt.
Gelogd
A progammer is a device to turn coffee into programms.

bart

  • Forum medewerker
  • forumverslaafde
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1983
    • Bekijk profiel
Re: Process Acad.exe blijft lopen.
« Reactie #1 Gepost op: vr 14 12 2018, 13:35:24 »

Als dat structureel is.
Betreft het een probleem met je installatie binnen de windows omgeving.

repareren betekend over het algemeen dat je eerst probeert om
De instelling terug naar standaard te zetten
vervolgens om de installatie te repareren.
Als dat niet lukt verwijderen softaware compleet verwijderen  en opnieuw installeren

Mocht dat ook niet baten dan kan je nog proberen om je systeem te herstellen naar een moment dat alles nog correct werkte of een bachup terug te zetten

Laatste redmiddel is het systeem compleet opnieuw installeren
Gelogd
Domme vragen bestaan niet.
Domme antwoorden wel.

m.vr. groet Bart

hubruja

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 94
    • Bekijk profiel
Re: Process Acad.exe blijft lopen.
« Reactie #2 Gepost op: vr 14 12 2018, 14:25:23 »

Bart

Dit had ik al geprobeerd, helaas mocht dit niet baten.
Het hele systeem opnieuw instrallaren gaat me veel te ver.

En het gebeurt niet elke keer maar ongeveer in de helft van keren.
Gelogd
A progammer is a device to turn coffee into programms.

bart

  • Forum medewerker
  • forumverslaafde
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1983
    • Bekijk profiel
Re: Process Acad.exe blijft lopen.
« Reactie #3 Gepost op: vr 14 12 2018, 20:07:33 »

Snap ik

vervelende is meestal wel dat bij dit soort problemen zich na verloop van tijd meer rare verschijnselen melden.
Gelogd
Domme vragen bestaan niet.
Domme antwoorden wel.

m.vr. groet Bart

roy_043

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1431
  • BricsCAD 18
    • Bekijk profiel
    • www.b-k-g.nl
Re: Process Acad.exe blijft lopen.
« Reactie #4 Gepost op: vr 14 12 2018, 22:58:56 »

Is er sprake van afdrukken op de achtergrond?
Gelogd

hubruja

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 94
    • Bekijk profiel
Re: Process Acad.exe blijft lopen.
« Reactie #5 Gepost op: ma 17 12 2018, 08:59:42 »

Nee, dat is niet zo, Roy.
Gelogd
A progammer is a device to turn coffee into programms.

Ropa

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 146
    • Bekijk profiel
Re: Process Acad.exe blijft lopen.
« Reactie #6 Gepost op: ma 04 02 2019, 11:08:02 »

misschien een tooltje als oplossing. zoals CleanMem of Glary Utilities
Gelogd

hubruja

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 94
    • Bekijk profiel
Re: Process Acad.exe blijft lopen.
« Reactie #7 Gepost op: wo 06 02 2019, 15:57:25 »

Ropa

Cleanmem is vooral als je wat te weinig RAM hebt. ik heb 16GB, zou genoeg moeten zijn.
Of Glary util iets doet zal ik even kijken.
Gelogd
A progammer is a device to turn coffee into programms.
Pagina's: [1]   Omhoog