CADsite

  • wo 20 06 2018, 18:41:16
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan  (gelezen 344 keer)

Christophe

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 6
    • Bekijk profiel
PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan
« Gepost op: di 23 01 2018, 09:09:03 »

Ik stel PDSIZE en PDMODE in op 0, maar telkens ik de tekening opnieuw opstart verspringt deze waarde terug op 34 voor PDMODE en op 50 voor PDSIZE. Hoe komt het dat deze waarden terug worden geplaatst. Is er een mogelijkheid om deze op 0 te laten staan?
Gelogd

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2803
    • Bekijk profiel
Re: PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan
« Reactie #1 Gepost op: di 23 01 2018, 09:34:59 »

Heb je dat zo ingesteld in je template?

Meer info over templates:
https://cadsite.be/cursus/Template_2015/index.php
Gelogd

gery

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 386
    • Bekijk profiel
Re: PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan
« Reactie #2 Gepost op: di 23 01 2018, 09:53:36 »

Mogelijk worden dan beide variabelen telkenmale opnieuw ingesteld in één of andere automatisch geladen LISP routine:
  • acad.lsp
  • acaddoc.lsp
  • .mnl
  • S::STARTUP
  • Startup Suite
  • ...
« Laatst bewerkt op: di 23 01 2018, 13:34:28 door gery »
Gelogd
AutoCAD 2012 - Windows 7

Christophe

  • forum groentje
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 6
    • Bekijk profiel
Re: PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan
« Reactie #3 Gepost op: di 23 01 2018, 11:43:51 »

Oke, aan deze bestanden ga ik niets wijzigen, maar toch bedankt voor jullie reactie.
Gelogd

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2803
    • Bekijk profiel
Re: PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan
« Reactie #4 Gepost op: di 23 01 2018, 11:56:51 »

Je template kan je zonder problemen veranderen hoor.
Ik raad dat zelfs sterk aan.
Gelogd

gery

  • vaste forumklant
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 386
    • Bekijk profiel
Re: PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan
« Reactie #5 Gepost op: di 23 01 2018, 11:58:44 »

Eens je tekening op basis van een template is aangemaakt, worden de instellingen van de template niet meer (opnieuw) overgenomen. Dus dat lijkt me in casu niet de oorzaak te zijn.
« Laatst bewerkt op: di 23 01 2018, 12:00:54 door gery »
Gelogd
AutoCAD 2012 - Windows 7

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2803
    • Bekijk profiel
Re: PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan
« Reactie #6 Gepost op: di 23 01 2018, 12:00:15 »

Inderdaad, ik las de vraag nog eens opnieuw en mijn suggestie is naast de kwestie.
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2254
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: PDSIZE en PDMODE op 0 laten staan
« Reactie #7 Gepost op: di 23 01 2018, 13:10:47 »

Gebruik de SYSVARMONITOR om de instellingen snel weer op de gewenste te zetten mocht het in een tekening anders staan.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog