CADsite

  • wo 12 08 2020, 16:54:48
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Vastlopen SketchUp  (gelezen 6070 keer)

A_vesken

  • forum starter
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Vastlopen SketchUp
« Gepost op: vr 20 02 2015, 08:20:39 »

Hallo,

Ik werk met SketchUp pro 8, ik gebruik dit voor professionele doeleinden.
Sinds kort heb ik enige problemen met SU.
Ik importeer mijn tekening uit Autocad en wil dan het commando smooth edge toepassen om deze lichter te maken.
Telkens wanneer ik de tekening wil opslaan loopt hij vast.
Ik heb altijd zonder problemen kunnen werken maar nu doet hij lastig.

Dank bij voorbaat  :vreegoe:
Gelogd

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2922
    • Bekijk profiel
Re: Vastlopen SketchUp
« Reactie #1 Gepost op: vr 20 02 2015, 18:05:58 »

Maakt "smooth edge" je tekening niet juist zwaarder?
Volgens mij verhoogt hij dan het aantal lijnen waaruit een boog bestaat, dus veel zwaarder.
Gelogd

herman1957

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 48
    • Bekijk profiel
Re: Vastlopen SketchUp
« Reactie #2 Gepost op: zo 08 03 2015, 11:04:37 »

nu ook bezig om van autocad naar sketchup te plaatsen

hoe breng je een houtsoort in het juiste vakje of omgeving???
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2391
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: Vastlopen SketchUp
« Reactie #3 Gepost op: ma 09 03 2015, 08:49:54 »

Misschien eerst opslaan en dan afsluiten.
Open de tekening daarna opnieuw en bewerk het.
Geeft dat nog steeds problemen?
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2391
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: Vastlopen SketchUp
« Reactie #4 Gepost op: ma 09 03 2015, 08:50:29 »

nu ook bezig om van autocad naar sketchup te plaatsen

hoe breng je een houtsoort in het juiste vakje of omgeving???
Ik denk dat je beter ff een nieuw topic moet starten.
Gelogd

herman1957

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 48
    • Bekijk profiel
Re: Vastlopen SketchUp
« Reactie #5 Gepost op: ma 09 03 2015, 09:37:15 »

ja ik snap er niks van

mag ik deze eens erbij voegen?

bestand is te groot anders stuur ik die eens op

groeten herman
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog