CADsite

  • za 26 09 2020, 19:59:42
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: verkorte commando toets  (gelezen 5129 keer)

peter smith

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 42
    • Bekijk profiel
verkorte commando toets
« Gepost op: do 02 04 2015, 21:20:55 »

Beste allen,

sinds kort heb ik een raar probleem. Als ik op letter "m" en dan direct op spatie toets, krijg ik een foutmelding dat autocad deze commando niet herkent. Maar als ik "m" en 1seconde wacht en dan op spatie druk, herkent autocad wel de commando "move".  Het schijnt dat mijn collega ook dit probleem heeft.

weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?

Groeten,
peter smith
Gelogd

Reimer

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1314
    • Bekijk profiel
Re: verkorte commando toets
« Reactie #1 Gepost op: do 02 04 2015, 21:28:59 »

Ik vermoed dat dit met de auto-aanvulling te maken heeft.
Volgens mij is dit in Acad 2014 uitgebreid. Ik heb deze weer uitgezet omdat snel intypen van OO (bij mij Layoff) gecorrigeerd worden naar O (offset).
Je kunt auto-aanvullen uitzetten om te kijken of het daaraan ligt.

Reimer
Gelogd

peter smith

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 42
    • Bekijk profiel
Re: verkorte commando toets
« Reactie #2 Gepost op: vr 03 04 2015, 11:34:57 »

Is "autovulling" zelfde als autoComplete? "AutoComplete" heb ik uitgezet, maar het heeft niets geholpen. Wat is de commando van autovulling?
We (ik en mijn collega) hebben verder gekeken naar input search options, maar die is ook niet.
Gelogd

Reimer

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1314
    • Bekijk profiel
Re: verkorte commando toets
« Reactie #3 Gepost op: vr 03 04 2015, 16:40:13 »

Welke versie van autocad gebruiken jullie?
Ik kan pas dinsdag op kantoor kijken hoe de opties precies heten (ook iets met mid-string-search geloof ik). Ik weet alleen dat ik bij mijn pc de instellen bij de commandline heb aangepast. Hier heb ik alle opties die er waren uitgezet. Pas daarna reageerde acad goed op snelle invoer van commando's.

Reimer
Gelogd

peter smith

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 42
    • Bekijk profiel
Re: verkorte commando toets
« Reactie #4 Gepost op: di 07 04 2015, 14:44:43 »

ik werk met autocad architecture 2015. Deze foutmelding (zie bijlage) heb ik, als ik eerst "M" en daarna heel snel op spatie druk.

Welke opties heb je uitgezet? Deze handeling moet ik graag een keer proberen. Misschien helpt deze ook bij mij.
Gelogd

Reimer

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1314
    • Bekijk profiel
Re: verkorte commando toets
« Reactie #5 Gepost op: do 09 04 2015, 08:59:44 »

Sorry, ik had er niet meer aan gedacht dit te bekijken.
Op bijgaande screenshot zie je dat alle vinkjes aan staan bij de Input Settings (openen via het steeksleuteltje). Alleen wanneer ik ze allemaal uit had staan kon ik snel commando's invoeren.
Zet ze allemaal eens uit om te kijken of jouw probleem hierdoor is op te lossen.

Reimer
Gelogd

peter smith

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 42
    • Bekijk profiel
Re: verkorte commando toets
« Reactie #6 Gepost op: do 09 04 2015, 14:31:52 »

Yes. Het is opgelost. Ik heb de delaytime op zo hoog mogelijke waarde ingesteld. ipv de waarde 300 heb ik nu op 10000 ingevuld.

En uiteraard, ook bedankt voor je hulp.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog