CADsite

  • zo 09 08 2020, 08:23:00
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Netload command [OPGELOST]  (gelezen 7596 keer)

Bassiemeer

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 47
    • Bekijk profiel
Netload command [OPGELOST]
« Gepost op: ma 14 03 2011, 15:26:35 »

Hallo,

Ik heb met netload verschillende dll bestanden geladen, en deze ook in acad.mnl gezet.
Nu als ik het uit acad.mnl verwijder wil autocad deze toch laden.
Hoe maak ik dit ongedaan?

EDIT: Hij pakt ook oude waarden uit vorige revisies..

EDIT2: Hij pakt maar de helft van de keren de oude waarden, ik voeg 2 blocks in waarvan de 2e met @0,1865 moet worden ingevoegd, dit laat hij ALTIJD zien in de commandline.
Maar toch voegt autocad de helft van de keren het 2e block in met @0,1835 terwijl hij gewoon 1865 weergeeft in de commandline.

Zelfs als ik de .dll doorspit kan ik wel 1 8 6 5 vinden maar geen 1 8 3 5 of 1835
« Laatst bewerkt op: wo 16 03 2011, 10:02:20 door Bassiemeer »
Gelogd

Bassiemeer

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 47
    • Bekijk profiel
Re:Netload command
« Reactie #1 Gepost op: ma 14 03 2011, 15:49:23 »

Zelfs na rebuild of build en pc opnieuw opstarten nog steed hetzelfde probleem.

EDIT: Het rare is dat de commandline gewoon 1865 weergeeft.
« Laatst bewerkt op: ma 14 03 2011, 16:11:52 door Bassiemeer »
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2391
  • 1d CADSITE.be niet bezoeken = 1 dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re:Netload command
« Reactie #2 Gepost op: ma 14 03 2011, 16:45:46 »

Wat is de tool die je geladen hebt?
Gelogd

Bassiemeer

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 47
    • Bekijk profiel
Re:Netload command
« Reactie #3 Gepost op: ma 14 03 2011, 16:50:16 »

Een VB.Net die "lisp" commands stuurt naar autocad.
Hier een stukje code:

       If ComboBox2.SelectedItem = "Vooraanzicht" And ComboBox1.SelectedItem = "Test" Then
            Dim onderwagen = "(command ""insert"" ""Oefening\\Test1"" pause 1 1 0 ""insert"" ""Oefening\\Test3"" ""@0,1865"" 1 1 0) "
            Dim doc = Application.DocumentManager.MdiActiveDocument
            doc.SendStringToExecute(onderwagen, False, False, False)
        End If

        If ComboBox2.SelectedItem = "Zijaanzicht" And ComboBox1.SelectedItem = "Test" Then
            Dim onderwagen = "(command ""insert"" ""Oefening\\Test2"" pause 1 1 0 ""insert"" ""Oefening\\Test3"" ""@0,1865"" 1 1 0) "
            Dim doc = Application.DocumentManager.MdiActiveDocument
            doc.SendStringToExecute(onderwagen, False, False, False)
        End If

Bij ComboBox2.SelectedItem = "Vooraanzicht" moet het vooraanzicht worden geimporteerd (Test1.dwg) en bij ComboBox2.SelectedItem = "Zijaanzicht" moet het zijaanzicht worden geimporteerd (Test2.dwg)

EDIT: Het gaat ook alleen bij dit item fout, deze hadden eerst de waarde @0,1835 resp. @0,1825.
« Laatst bewerkt op: ma 14 03 2011, 16:57:33 door Bassiemeer »
Gelogd

Bassiemeer

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 47
    • Bekijk profiel
Re:Netload command
« Reactie #4 Gepost op: di 15 03 2011, 10:17:51 »

Zelfs bij het compleet opnieuw maken van de applicatie en deze als enige laden doet het probleem zich nog voor.
Zit er ergens in AutoCAD zelf een geheugen die dit kan onthouden?
Gelogd

Bassiemeer

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 47
    • Bekijk profiel
Re:Netload command
« Reactie #5 Gepost op: di 15 03 2011, 11:05:53 »

Als ik @0,0 doe in plaats van @0,1865 doet hij het gewoon goed, 100% van de tijd.
Verander ik @0,0 terug in @0,1865 dan gaat het weer mis...
Gelogd

roy_043

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1451
  • BricsCAD 18
    • Bekijk profiel
    • www.b-k-g.nl
Re:Netload command
« Reactie #6 Gepost op: di 15 03 2011, 13:51:50 »

Ik vermoed dat de osnap jou parten speelt. Zet de osmode op 0 en probeer of 1865 nog steeds problemen oplevert.
Gelogd

Bassiemeer

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 47
    • Bekijk profiel
Re:Netload command
« Reactie #7 Gepost op: wo 16 03 2011, 09:01:25 »

Ik vermoed dat de osnap jou parten speelt. Zet de osmode op 0 en probeer of 1865 nog steeds problemen oplevert.

Je slaat de spijker op zijn kop ! Hij doet het.. maarjah werken zonder object snap is een beetje vervelend en wil niet alle collega's gaan vertellen dat ze het uit moeten zetten.

Hoe ga ik dit werkend krijgen?
Gelogd

roy_043

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1451
  • BricsCAD 18
    • Bekijk profiel
    • www.b-k-g.nl
Re:Netload command
« Reactie #8 Gepost op: wo 16 03 2011, 09:40:51 »

Probeer eens ""non"" in te voegen voor ""@0,1865"".
Gelogd

Bassiemeer

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 47
    • Bekijk profiel
Re:Netload command
« Reactie #9 Gepost op: wo 16 03 2011, 09:56:29 »

Na een beetje zoeken kan ik wel het een en ander vinden, maar weet nog niet hoe deze code moet zijn in vb.net.

Dim osm As Integer = "OSMODE"
      If osm > 0 or osm < 16384 Then
            "OSMODE" = 0
      Else
End If

Iets als dit.. maar geen idee hoe ik dit werkend ga krijgen.

EDIT: Ik zie dat je net een reactie hebt geplaatst, ik ga dat eerst even proberen.
Gelogd

Bassiemeer

  • regelmatige poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 47
    • Bekijk profiel
Re:Netload command
« Reactie #10 Gepost op: wo 16 03 2011, 10:01:38 »

Probeer eens ""non"" in te voegen voor ""@0,1865"".

Dit is het winnende antwoord !! Mijn dank is groot !! (nu nog 200x ""non"" invoegen :P )
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog