CADsite

  • wo 21 04 2021, 09:21:46
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Joris

Pagina's: [1]
1
AutoCAD probleem / Re: Fixed length extention lines
« Gepost op: vr 30 10 2020, 16:17:41 »
Bedankt voor de reacties!

Als de stijl wordt aangepast blijken de nieuw geplaatste bematingen ok te zijn. De eerder geplaatste bematingen worden geselecteerd om op de nieuwe bematingsstijl te plaatsten, maar passen niet aan...

Groet,
Joris

2
AutoCAD probleem / Fixed length extention lines
« Gepost op: vr 16 10 2020, 16:26:52 »
Beste,

Volgend probleem:
Bemating ingesteld door lengte extention lines aan te passen. Tekening bewaard.
Extention lines moesten langer. Tekening geopend om deze aan te passen.

Ik wil ze aanpassen door via de dimention style de instelling te veranderen: lukt niet (?).
Lukt wel als ik één bemating selecteer en dan de extention lines aanpas via de properties. Daarna zou ik deze eigenschappen kunnen kopiëren naar alle bematingen. Is veel meer werk.

Wat zou er fout lopen?

Groet, Joris

3
AutoCAD probleem / Re: Probleem dynamic block
« Gepost op: ma 16 09 2019, 16:19:09 »
Beste,

Na verder zoeken hebben we het probleem gevonden. Laag 0 stond uit (lampje). Na deze laag aan te zetten was er geen probleem meer. Dus: opgelost.

Joris

4
AutoCAD probleem / Re: Probleem dynamic block
« Gepost op: ma 16 09 2019, 15:22:37 »
Beste,

In bijlage het plan.

Vriendelijke groet,
Joris

5
AutoCAD probleem / Probleem dynamic block - OPGELOST
« Gepost op: di 10 09 2019, 11:25:54 »
Beste,

Ik heb het volgende probleem:
Bij het maken van een dynamic block lukt het me netjes in de ene tekening. In een andere tekening gaat alles goed tot dat ik een parameter wil plaatsen. Deze wordt dan niet getoond in een blauwe kleur, zoals zou moeten. Ik zie enkel een gele streeplijn waarmee ik wel een lengte kan aanduiden, maar eens dat gedaan gebeurt er niets.

Heeft dit met een instelling te maken. Ik gebruik op beide tekeningen dezelfde laag.

In bijlage kunnen jullie het tekenscherm zien na het drukken op het commando lineaire parameter en het aangeven van het eerste punt. Hier moet ik dan toch een blauwe aanduiding van de parameter te zien krijgen? Of doe ik het fout?

Vriendelijke groet,
Joris

Pagina's: [1]