CADsite

AutoCAD => AutoCAD probleem => Topic gestart door: Chiel op vr 20 11 2020, 13:50:58

Titel: Select similar en copy
Bericht door: Chiel op vr 20 11 2020, 13:50:58
Goedemiddag op deze vrijdagmiddag.

Ik heb een probleempje.

Als ik een lijn selecteer en dan het commando geef : select similar selecteerd autocad alles wat hetzelfde is (zoals in de settings ervan is aangegeven)
So far so good.

Nu wil ik dit dus kopieren naar bijv een andere tekening door hierna dus met COPY het hele gebeuren naar het klembord te brenegen en in de andere tekening weer te plakken.

Normaal werkte dit, maar als ik nu het commando copy geef, deselecteert acad de gevonden objecten van similar en vraagt dus om de te kopieren dingen te selecteren.

Heb ik een instelling verkeerd staan?
Titel: Re: Select similar en copy
Bericht door: roy_043 op vr 20 11 2020, 14:34:47
PICKFIRST
Titel: Re: Select similar en copy
Bericht door: bart op vr 20 11 2020, 15:59:34
en ander een l ingeven van last om de laaste selectie nogmaals te pakken
Titel: Re: Select similar en copy
Bericht door: Chiel op vr 27 11 2020, 09:08:59
en ander een l ingeven van last om de laaste selectie nogmaals te pakken

Ik doe altijd p van previous, maar dat werkte ook niet.

Nu met qaflags opgelost.... :D
Titel: Re: Select similar en copy
Bericht door: roy_043 op vr 27 11 2020, 09:12:49
Nu met qaflags opgelost.... :D
Wat meer uitleg graag...
Titel: Re: Select similar en copy
Bericht door: EddyBeerke op vr 27 11 2020, 16:04:05
PICKFIRST
Misschien hier ook wat meer uitleg  :lachen: :lachen: :lachen: