CADsite

AutoCAD => AutoCAD probleem => Topic gestart door: gery op do 23 04 2020, 11:11:51

Titel: plotter wijzigen in pc3
Bericht door: gery op do 23 04 2020, 11:11:51
Ik heb een pc3 bestand waarin ik de plotter wens te wijzigen. Echter via plotter manager zie ik nergens een mogelijkheid om dit te doen. Iemand suggesties?
Titel: Re: plotter wijzigen in pc3
Bericht door: bart op do 23 04 2020, 13:16:47
ik denk niet dat dat kan die pc3 werkt samen met de standaard driver.

als je de plotter installeert op je systeem en je geeft jouw voorkeuren op in de instellingen vanuit autocad vraagt hij of je deze instellingen wilt bewaren in een pc3 als je op oké drukt
Titel: Re: plotter wijzigen in pc3
Bericht door: delangstevandestraat op ma 04 05 2020, 11:53:41
ik heb éénmaal een pc3 aangemaakt met de juiste plotter instellingen,
en heb dan via een beetje code one-click-plot-knopjes gemaakt in een toolbar-tje

aangezien die pc3-file een naam heeft kan je deze vanuit de code aansturen.
Titel: Re: plotter wijzigen in pc3
Bericht door: EddyBeerke op ma 25 05 2020, 17:21:07
Je kunt wel een PMP aan de PC3 koppelen. PC3 is dé ploter, PMP is voor de instellingen zoals de papierformaten.