CADsite

AutoCAD => AutoCAD probleem => Topic gestart door: pedorie op di 28 01 2020, 13:53:41

Titel: Verspringen begin polyline
Bericht door: pedorie op di 28 01 2020, 13:53:41
Beste,

Bij een tekening heb ik het volgende probleem: het begin van de polyline is (visueel) versprongen, terwijl het blauwe blokje wel op de goede plek staat.
Ik heb dit eerder gehad en toen opgelost door alles in m'n tekening over te zetten naar een nieuwe tekening. Nu heb ik het weer en ik vroeg met af of er niet een andere / betere oplossing is.
Titel: Re: Verspringen begin polyline
Bericht door: bart op di 28 01 2020, 14:21:53
met regen staat het puntje weer goed op het beeld.
waarschijnlijk zitten er rondingen in de lijn of is deze vloeiend gemaakt.

heeft verders geen invloed op de tekening
Titel: Re: Verspringen begin polyline
Bericht door: pedorie op di 28 01 2020, 14:30:14
Met REA of RE gebeurt er niets, Audit, Recover, niks nada noppes. Het zijn inderdaad rondingen.

Ik heb nu iets aangepast bij de instelling van de grafics (GRAFICSCONFIG) en nu ziet het er weer normaal uit. Ik weet nog niet of dit de definitieve oplossing blijft.
Titel: Re: Verspringen begin polyline
Bericht door: bart op di 28 01 2020, 19:26:56
het betreft puur een grafische weergave
regen zou wel verschil moeten maken.

maar het kon ook zijn dat de systeemvariabele die de nauwkeurigheid voor het weergeven van ronde vormen regelt vrij laag hebt ingesteld

audit etc heeft geen enkele zin
Titel: Re: Verspringen begin polyline
Bericht door: pedorie op wo 29 01 2020, 08:05:04
Goedemorgen Bart,

Regen maakt het verschil niet, helaas. De computer opnieuw opstarten enz werkt niet.

Het ligt aan de grafics denk ik.
bij de instelling van GRAFISCSCONFIG --> 2D Display Setting --> Advanced mode gaat het fout (zie bijlage 2) en bij Intermediate Mode (zie bijlage 3) gat het goed.

Ik laat het wel hierbij.
Bedankt voor je reactie!