CADsite

AutoCAD => AutoCAD probleem => Topic gestart door: Joris op di 10 09 2019, 11:25:54

Titel: Probleem dynamic block - OPGELOST
Bericht door: Joris op di 10 09 2019, 11:25:54
Beste,

Ik heb het volgende probleem:
Bij het maken van een dynamic block lukt het me netjes in de ene tekening. In een andere tekening gaat alles goed tot dat ik een parameter wil plaatsen. Deze wordt dan niet getoond in een blauwe kleur, zoals zou moeten. Ik zie enkel een gele streeplijn waarmee ik wel een lengte kan aanduiden, maar eens dat gedaan gebeurt er niets.

Heeft dit met een instelling te maken. Ik gebruik op beide tekeningen dezelfde laag.

In bijlage kunnen jullie het tekenscherm zien na het drukken op het commando lineaire parameter en het aangeven van het eerste punt. Hier moet ik dan toch een blauwe aanduiding van de parameter te zien krijgen? Of doe ik het fout?

Vriendelijke groet,
Joris
Titel: Re: Probleem dynamic block
Bericht door: julien op di 10 09 2019, 16:12:39
Zou je ook je dwg kunnen/mogen uploaden?
Dan kunnen we naar hetzelfde kijken wat toch meer kans op een oplossing geeft.
Titel: Re: Probleem dynamic block
Bericht door: Joris op ma 16 09 2019, 15:22:37
Beste,

In bijlage het plan.

Vriendelijke groet,
Joris
Titel: Re: Probleem dynamic block
Bericht door: Joris op ma 16 09 2019, 16:19:09
Beste,

Na verder zoeken hebben we het probleem gevonden. Laag 0 stond uit (lampje). Na deze laag aan te zetten was er geen probleem meer. Dus: opgelost.

Joris
Titel: Re: Probleem dynamic block - OPGELOST
Bericht door: julien op ma 16 09 2019, 21:07:07
Bedankt om dit te melden

Succes verder!