CADsite

Diverse => Cadsite café => Topic gestart door: EddyBeerke op wo 19 06 2019, 16:45:23

Titel: Dynamo for Civil 3d 2020
Bericht door: EddyBeerke op wo 19 06 2019, 16:45:23
Iemand al druk geweets met Dynamo for Civil 3d 2020?
Titel: Re: Dynamo for Civil 3d 2020
Bericht door: EddyBeerke op do 20 06 2019, 16:26:51
Ik ben er ff mee aan 't stoeien geweest.
Zie bijlage.

Echter wil ik daadwerkelijk de area van de plines als text plaatsen.
Wie heeft daar al wat meer ervaring mee of weet hoe ik die kan opvragen?
Titel: Re: Dynamo for Civil 3d 2020
Bericht door: jo-king op ma 08 07 2019, 10:26:52
Hoi Eddybeerke,

Leuk idee... 'k heb me er even aan gezet & het lijkt me goed te werken;
graph & uitleg staat op onze helpdesk site:
https://geoit.freshdesk.com/a/solutions/articles/44001760489-plaats-oppervlakes-van-polylines-als-text (https://geoit.freshdesk.com/a/solutions/articles/44001760489-plaats-oppervlakes-van-polylines-als-text)

Dynamo + AutoCAD
gotta love it

Jo.
Titel: Re: Dynamo for Civil 3d 2020
Bericht door: EddyBeerke op ma 08 07 2019, 12:34:07
Hoi Eddybeerke,

Leuk idee... 'k heb me er even aan gezet & het lijkt me goed te werken;
graph & uitleg staat op onze helpdesk site:
https://geoit.freshdesk.com/a/solutions/articles/44001760489-plaats-oppervlakes-van-polylines-als-text (https://geoit.freshdesk.com/a/solutions/articles/44001760489-plaats-oppervlakes-van-polylines-als-text)

Dynamo + AutoCAD
gotta love it

Jo.

Hey Jo,

Top, bedankt voor het meedenken en delen van de oplossing.
Ik had al wat zitten prutsen met Pyton om de decimalen goed te krijgen maar de "SPRING NODE" package is wel makkelijker.
Titel: Re: Dynamo for Civil 3d 2020
Bericht door: jo-king op ma 08 07 2019, 15:54:55

Hey Jo,

Top, bedankt voor het meedenken en delen van de oplossing.
Ik had al wat zitten prutsen met Pyton om de decimalen goed te krijgen maar de "SPRING NODE" package is wel makkelijker.

Dat is het leuke aan Dynamo; ongelofelijk veel packages & dus zelden "het warm water opnieuw uitvinden"...
+ dynamo wordt al jaren gebruikt bij Revit, dus er zijn er al mega veel.
Met de toevoeging van civil/autocad wordt het nu helemaal te gek. :)

ik probeer echter steeds zo veel mogelijk graphs "compatibel" te houden met de basic nodes; dus zit de wel/niet installed optie ingebouwd; maar uiteraard kan/mag je het wijzigen naar gelieven ;-)

zelf ben ik nog iets verder gegaan, en neemt hij niet ALLE polylines nu, maar enkel van een bepaalde layer..

je kan ermee blijven spelen he :)

Titel: Re: Dynamo for Civil 3d 2020
Bericht door: EddyBeerke op di 09 07 2019, 12:56:17
...
je kan ermee blijven spelen he :)
Inderdaad  :police: