CADsite

AutoCAD => AutoCAD probleem => Topic gestart door: hubruja op vr 14 12 2018, 08:56:03

Titel: Process Acad.exe blijft lopen.
Bericht door: hubruja op vr 14 12 2018, 08:56:03
En ik heb het weer: Als ik Autocad afsluit blijft het process Acad.exe gewoon doorlopen en het vreet zoveel geheugen dat de computer heeeeel traag wordt.
Ik kan het via taakbeheer wel afsluiten, maar om dat elke keer te doen, vind ik behoorlijk bewerkelijk.

Ik heb van alles online gevonden, maar niets dat werkt.
Titel: Re: Process Acad.exe blijft lopen.
Bericht door: bart op vr 14 12 2018, 13:35:24
Als dat structureel is.
Betreft het een probleem met je installatie binnen de windows omgeving.

repareren betekend over het algemeen dat je eerst probeert om
De instelling terug naar standaard te zetten
vervolgens om de installatie te repareren.
Als dat niet lukt verwijderen softaware compleet verwijderen  en opnieuw installeren

Mocht dat ook niet baten dan kan je nog proberen om je systeem te herstellen naar een moment dat alles nog correct werkte of een bachup terug te zetten

Laatste redmiddel is het systeem compleet opnieuw installeren
Titel: Re: Process Acad.exe blijft lopen.
Bericht door: hubruja op vr 14 12 2018, 14:25:23
Bart

Dit had ik al geprobeerd, helaas mocht dit niet baten.
Het hele systeem opnieuw instrallaren gaat me veel te ver.

En het gebeurt niet elke keer maar ongeveer in de helft van keren.
Titel: Re: Process Acad.exe blijft lopen.
Bericht door: bart op vr 14 12 2018, 20:07:33
Snap ik

vervelende is meestal wel dat bij dit soort problemen zich na verloop van tijd meer rare verschijnselen melden.
Titel: Re: Process Acad.exe blijft lopen.
Bericht door: roy_043 op vr 14 12 2018, 22:58:56
Is er sprake van afdrukken op de achtergrond?
Titel: Re: Process Acad.exe blijft lopen.
Bericht door: hubruja op ma 17 12 2018, 08:59:42
Nee, dat is niet zo, Roy.
Titel: Re: Process Acad.exe blijft lopen.
Bericht door: Ropa op ma 04 02 2019, 11:08:02
misschien een tooltje als oplossing. zoals CleanMem of Glary Utilities
Titel: Re: Process Acad.exe blijft lopen.
Bericht door: hubruja op wo 06 02 2019, 15:57:25
Ropa

Cleanmem is vooral als je wat te weinig RAM hebt. ik heb 16GB, zou genoeg moeten zijn.
Of Glary util iets doet zal ik even kijken.