CADsite

Andere CAD software => SketchUp! => Topic gestart door: herman1957 op wo 16 12 2015, 17:38:54

Titel: autocad naar sketchup
Bericht door: herman1957 op wo 16 12 2015, 17:38:54
ik maak een tekening in 3d in autocad

ik open mijn sketchup en wil die importeren maar kan niet daar er geen autocad dxf of dwg in de kolom staat

hoe kan ik dat verhelpen aub,

anders mijn mailadres is herman.huyghelier@gmail.com
Titel: Re: autocad naar sketchup
Bericht door: cadtools@gmail.com op wo 30 12 2015, 07:58:09
Volgens mij moet er bij de exchange apps van autodesk ook wel een mogelijkheid zijn om skp te exporteren.. Heb je daar gekeken?
Titel: Re: autocad naar sketchup
Bericht door: herman1957 op ma 16 05 2016, 10:10:17
waar staat deze aub
Titel: Re: autocad naar sketchup
Bericht door: julien op di 17 05 2016, 08:31:04
Ik vrees er voor...
Als je sketchup pro hebt kan je 3D dwg inladen, maar een export to skp heb ik nog niet tegengekomen.
Titel: Re: autocad naar sketchup
Bericht door: cadtools@gmail.com op di 24 05 2016, 22:11:12
Sorry, van sketchup naar autocad lijkt makkelijker. Ik dacht dat er iets simpels was om de andere kant op te komen. Maar als je een Sketchup gebruiker een DWG stuurt weet hij of zij er ook wel raad mee... Speelt dit nog?
Titel: Re: autocad naar sketchup
Bericht door: CvdB interieur op vr 14 10 2016, 16:56:22
In de eerdere versies van Sketchup kon je alleen importeren van dwg aanklikken in de Pro versie.

ondertussen is er al veel veranderd. De gratis versie noemt nu Sketchup Make, maar van zodra je die gebruikt voor professionele doeleinden moet je aankopen. ook duur geworden. 625 voor een full versie.

(moest er iemand trouwens een full 2015 licentie nog beschikbaar hebben ben ik zeker geïnteresseerd, want voor kantoor wordt het heel duur om thuis én op kantoor deze beschikbaar te hebben in pro versie. wij blijven voorstander van legaal, maar 175 voor een upgrade en 625 voor een full versie liggen toch heel ver uit elkaar.

soit, dat was de vraag niet  :mrgreen: )
Titel: Re: autocad naar sketchup
Bericht door: julien op za 15 10 2016, 16:14:26
Mag je sketchup pro dan maar op 1 PC installeren?
Misschien eens navragen want zowel de adobe familie als autodesk laten toe om op 2 computers te installeren als beide nooit tegelijk gebruikt worden.