CADsite

  • ma 20 10 2014, 15:01:04
  • Welkom, gast
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1] 2   Omlaag

Auteur Topic: icoontjes brandpreventie  (gelezen 6301 keer)

veebee

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 73
    • Bekijk profiel
icoontjes brandpreventie
« Gepost op: wo 25 06 2008, 14:52:53 »

kan iemand me helpen aan icoontjes/blocks van brandpreventie-maatregelen.
het mooiste zou zijn als iemand bijvoorbeeld dynamic-blocks heeft van brandblussers.
Gelogd

hulpje

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 887
  • Al jaren lang AutoCAD tekenaar met veel plezier!
    • Bekijk profiel
    • CADToppers.com
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #1 Gepost op: wo 25 06 2008, 15:20:29 »

Ik heb hier 1 dynamisch BSH voor jou!
Het is misschien niet helemaal wat je zoekt, maar het is een begin.

Richard
Gelogd
Ik teken, dus ik besta
Bezoek ook eens www.CADToppers.com!

veebee

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 73
    • Bekijk profiel
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #2 Gepost op: wo 25 06 2008, 15:49:20 »

voor brandslanghaspels is deze perfect, maar ik zoek eigenlijk ook brandblussers en icoontjes (vluchtwegaanduiding).
Gelogd

julien

  • Administrator
  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 2389
    • Bekijk profiel
    • De Tekentafel
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #3 Gepost op: wo 25 06 2008, 20:26:21 »

Gelogd

hulpje

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 887
  • Al jaren lang AutoCAD tekenaar met veel plezier!
    • Bekijk profiel
    • CADToppers.com
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #4 Gepost op: do 26 06 2008, 08:07:57 »

Gelogd
Ik teken, dus ik besta
Bezoek ook eens www.CADToppers.com!

veebee

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 73
    • Bekijk profiel
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #5 Gepost op: di 01 07 2008, 11:49:48 »

Kijk ook eens hier http://www.cadcollege.com/tools/symbolen/veiligheid.htm

ik kan deze sites niet openen;
krijg een melding over beveiliging die via de instellingen van Windows-Vista te omzeilen zijn.
maar ik heb helemaal geen Vista.
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1738
  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #6 Gepost op: wo 02 07 2008, 12:57:34 »

Kijk ook eens hier http://www.cadcollege.com/tools/symbolen/veiligheid.htm

ik kan deze sites niet openen;
krijg een melding over beveiliging die via de instellingen van Windows-Vista te omzeilen zijn.
maar ik heb helemaal geen Vista.

Als ik boven het plaatje klik op de naam kan ik wel downloaden.
Of op het pitpetje klikken en ingedrukt houden en slepen naar Acad.

« Laatst bewerkt op: wo 02 07 2008, 13:04:53 door EddyBeerke »
Gelogd
Acad2013 gebruiker

http://www.eddylucas.co.nf/ (nieuwe locatie van mijn site)
http://www.panoramio.com/user/3179159?show=all

veebee

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 73
    • Bekijk profiel
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #7 Gepost op: do 03 07 2008, 10:30:34 »

ik kan deze sites niet openen;
krijg een melding over beveiliging die via de instellingen van Windows-Vista te omzeilen zijn.
maar ik heb helemaal geen Vista.
[/quote]

Als ik boven het plaatje klik op de naam kan ik wel downloaden.
Of op het pitpetje klikken en ingedrukt houden en slepen naar Acad.


de toegang wordt mij al geweigerd als ik deze site wil bekijken.
ik zie dus ook géén plaatjes.
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1738
  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #8 Gepost op: do 03 07 2008, 11:09:28 »

ik kan deze sites niet openen
...

Praat eens meet je systeembeheerder, misschien is het ingesteld dat je bepaalde sites niet mag bekijken?
Gelogd
Acad2013 gebruiker

http://www.eddylucas.co.nf/ (nieuwe locatie van mijn site)
http://www.panoramio.com/user/3179159?show=all

veebee

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 73
    • Bekijk profiel
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #9 Gepost op: do 03 07 2008, 12:00:57 »

ik kan deze sites niet openen
...

Praat eens meet je systeembeheerder, misschien is het ingesteld dat je bepaalde sites niet mag bekijken?

zelfs als ik toestemming geef voor de site krijg ik onderstaande op mijn scherm:
"Bij Windows Vista, de site toevoegen aan de lijst met vertrouwde sites, anders kunt u niet met de pipet naar AutoCAD, AutoCAD Lt of Inventor slepen."
Gelogd

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1738
  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #10 Gepost op: do 03 07 2008, 12:03:00 »


zelfs als ik toestemming geef voor de site krijg ik onderstaande op mijn scherm:
"Bij Windows Vista, de site toevoegen aan de lijst met vertrouwde sites, anders kunt u niet met de pipet naar AutoCAD, AutoCAD Lt of Inventor slepen."

Die melding heb ik ook, mar bij mij lukt het allemaal wel!???
Gelogd
Acad2013 gebruiker

http://www.eddylucas.co.nf/ (nieuwe locatie van mijn site)
http://www.panoramio.com/user/3179159?show=all

hulpje

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 887
  • Al jaren lang AutoCAD tekenaar met veel plezier!
    • Bekijk profiel
    • CADToppers.com
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #11 Gepost op: do 03 07 2008, 12:55:22 »

Deze melding is alleen voor VISTA gebruikers.
Mensen met VISTA moeten dus deze site toevoegen aan hun vertrouwde omgeving, voordat ze gebruik kunnen maken van de Pipet technologie.

Voor XP gebruikers is er niks aan de hand.

Zo duidelijk?

Richard
Gelogd
Ik teken, dus ik besta
Bezoek ook eens www.CADToppers.com!

EddyBeerke

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 1738
  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
    • Bekijk profiel
    • Mijn site
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #12 Gepost op: do 03 07 2008, 13:06:11 »

Misschien iest voor de Chatbox? Ik heb al ingelogd
Gelogd
Acad2013 gebruiker

http://www.eddylucas.co.nf/ (nieuwe locatie van mijn site)
http://www.panoramio.com/user/3179159?show=all

veebee

  • ervaren poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 73
    • Bekijk profiel
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #13 Gepost op: do 03 07 2008, 13:17:42 »

Misschien iest voor de Chatbox? Ik heb al ingelogd

ik zou ook verwachten dat dit een melding is voor Vista-gebruikers.
alleen: wij hebben hier op kantoor geen enkel station waarop Vista is geinstalleerd.
anders zou het probleem waarschijnlijk zo opgelost zijn.

als er nog iemand is met een bruikbare tip, dan hoor ik dat graag.
Gelogd

hulpje

  • forumverslaafde
  • ******
  • Offline Offline
  • Berichten: 887
  • Al jaren lang AutoCAD tekenaar met veel plezier!
    • Bekijk profiel
    • CADToppers.com
Re: icoontjes brandpreventie
« Reactie #14 Gepost op: do 03 07 2008, 14:16:07 »

Kijk eens in de meegestuurde Printscreen.
Krijg jij dit ook te zien als je naar de website toe gaat?

Ja of nee?

Als je dit ook ziet, dan ga je met je muis naar het pipetje.
Je muisaanwijzer wordt dan ook een pipet.
Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de pipet naar een openstaande tekening.

2 tellen wachten en je gekozen symbool komt in je tekening terecht.

Zie je geen plaatje, dan heb je geen rechten op deze website.

Zou je VISTA gebruiker zijn, dan werkt het pipetje niet, totdat je deze site aan je vertrouwde omgeving toevoegt.
Dat is de melding die onder het voorbeeld plaatje staat.

Gelogd
Ik teken, dus ik besta
Bezoek ook eens www.CADToppers.com!
Pagina's: [1] 2   Omhoog