Nieuwsbrief zomer 2014

Lessen
In de vorige nieuwsbrief konden jullie het lezen, ik heb 2 modules autocad gegeven, een over autocad 2D en een over autocad 3D. Uiteraard heb ik hier vele oefeningen voor gemaakt, is er interesse onder jullie? Indien wel plaats ik deze online. Het enige wat ik er voor in ruil vraag is dat je zelf ook iets opstuurt als je een mooie oefening hebt en dat je de auteur altijd vermelt.

AutoCad 2015
Sinds enkele weken is autocad 2015 beschikbaar. Onder het motto: "je moet het warm water niet uitvinden" plaats ik gewoon een link naar een mooi overzicht naar de nieuwigheden ten opzichte van versie 2014:
http://autocad.cadstunter.nl/waarom-upgraden-naar-autocad-2015

Wedstrijd
Na lange stilte is er weer een wedstrijd. Cadsite mag vijf boeken "basisboek AutoCAD 2015 van Ronald Boeklagen" weg geven van CADcollege! Als je weet dat de nieuwsbrief verstuurd wordt naar 300 leden merk je dat je veel kans maakt om te winnen!
Het enige wat je moet doen is de site helpen.
Dat kan op verschillende manieren. Je kan een les maken en doorsturen, een oefeningen doorsturen, een idee voor een verbetering van de site, een idee over een lesonderwerp,... laat je creativiteit maar helemaal los!
Stuur dit op naar zomer2014 apenstaart cadsite.be
De wedstrijd loopt af op 31 juli 2014. Ik kijk al uit naar jullie inzendingen.