Nieuwsbrief
Het is al enkele maanden geleden dat cadsite.be nog eens een nieuwsbrief had. Dit had verschillende redenen, tijdsgebrek, gebrek aan inspiratie en het ontbreken van een wedstrijd. Op algemene vraag nog eens een nieuwsbrief, deze keer via een nieuw nieuwsbrief systeem. Weggever
cadsite.be geeft graag zaken weg, jammer genoeg is de prijzenkast leeg. Heeft iemand van jullie een ding/dienst/... weg te geven aan de autocad gebruiker in ruil voor advertentie ruimte?

Fail!
De mensen van cadjobs hebben een nieuwe site gestart, engineeringfails.nl. Het aanbod is nog niet helemaal wat het zou moeten zijn, maar misschien kunnen jullie hen wat helpen met content?
http://www.engineeringfails.nl/

Commando van de maand
AutoCAD laat je toe om je teksten te controleren op spelling. Standaard staat dit ingesteld op Engels. Als je het commando SPELL intypt kan je de taal aanpassen.

Freeware van de maand
Wanneer je plaatmateriaal moet verzagen is het handig te weten hoe je dit optimaal doet. Afval is namelijk voor nieumand goed. Dankzij het gratis programma MaxCut kan je dit goed en zelfs in het Nederlands.
http://www.maxcut.co.za/

Variabele van de maand.
AutoCAD laat toe om afbeeldingen te importeren in je document. Standaard wordt er een kader rond deze afbeelding weergegeven en afgedrukt. Dankzij de variabele IMAGEFRAME kan je dit aanpassen:
0: kader niet weergeven en niet afdrukken
1: kader weergeven en afdrukken
2: kader weergeven maar niet afdrukken