Review:
cadsite.be kreeg de kans om een high-end scherm te testen van Eizo.
Lees hier het volledige verslag

AutoCAD nieuws:
Sinds eind maart is AutoCAD 2011 te downloaden vanaf de subscription pagina. Er zijn weer heel wat kleine veranderingen. Een mooi overzicht vind je hier:
www.cadalyst.com/2011

Autodesk stuurt geen DVD meer van nieuwe programma's naar 37 landen, je krijgt enkel nog een download link, tenzij je er expleciet voor vraagt.
Voor de mensen uit België en Nederland is dit nog niet het geval, maar we houden het in het oog.
De landen en meer info:
autodesk download faq

CAD nieuws
Er zijn heel wat AutoCAD alternatieven. Onze noorderburen bieden er ook eentje aan.
De software stelt u in staat om complexe werk- en leefomgevingen te ontwerpen en deze te laten zien in verbazingwekkende realistische weergaves, zelfs in 3D beweren ze.
De pCon.planner is gratis te downloaden via:
www.pcon-planner.nl

AutoCAD tip:
Als je een aantal blocks spiegelt ziet het er niet altijd uit zoals je wil bij assymetrische blocks. Dit kan je recht trekken in het properties venster. Selecteer de gespiegelde blocks en verander de scale waarde van -1 naar 1 en je ziet niet meer dat de blocks gespiegeld zijn.

Oproepje:
Sta me toe even misbruik te maken van deze nieuwsbrief om een goed doel te steunen. Het Centrum Deeltijds Onderwijs (CDO) te Lendelede België spaart voor nieuw lesmateriaal via senseo. Willen de Senseo drinkers hun puntjes afstaan en ingeven op onderstaande link? De leerlingen zullen je eeuwig dankbaar zijn!
www.senseo.be


julien

Commentaar en tips zijn welkom
Hier kan je je uitschrijven :'(