Uitslag wedstrijd februari
Vorige maand kon je mee dingen naar een HandShoeMouse. Deze muis gaat naar:
psycholoogvosje@**.com
De winnaar wordt verzocht om zijn/haar adres gegevens door te geven voor 12 maart via dit e-mail adres. Hierna zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

Wedstrijd maart
Deze maand is er geen eigen wedstrijd, maar er valt toch genoeg te winnen voor designers op:
redesignme.com

CAD nieuws
Autodesk blijft het producten gamma aanpassen en uitbreiden. Een nieuwe telg is AutoCAD Freestyle.
Deze is momenteel gratis als preview te downloaden en gebruiken. Het ziet er weer allemaal leuk uit, maar ondanks dat mijn PC de system requirements ruim haalt is Freestyle op mijn PC totaal onwerkbaar. Misschien hebben jullie meer geluk...
AutoCAD Freestyle

AutoCAD tip
Als je de tekst in een mtext of attribute verandert kan je niet uit dit edit venster gaan door op de enter toets te drukken, maar je kan het wel zonder je muis te gebruiken.
Door na het aanpassen van de tekst de Ctrl toets ingedrukt te houden en op de enter toets te drukken worden je aanpassingen toegepast en sluit het edit venster.

Leuke link
Aangezien AutoCAD meer en meer gebruikt wordt om in 3D te tekenen worden er ook meer renderingen gemaakt. Naast een goede tekening en een goede belichting zijn goede textures zeer belangrijk. Heel vaak zijn die te betalen, maar bij cgtextures.com vind je er massa's van zeer goede kwaliteit zonder dat je langs de kassa moet.
Er zijn ook betalende abonnementen, maar met de gratis toegang zal zowat iedereen perfect voldoende hebben.
cgtextures.com


julien

Commentaar en tips zijn welkom
Hier kan je je uitschrijven :'(