CAD-Nieuws
Samen met de release van de 2010 reeks is ook Design Review 2010 + DWG TrueView 2010 uitgekomen. Je kan beide pakketten in 1 bundel rechtstreeks downloaden via volgende link:
download

Wedstrijd juni
In juni is er weer een mooie prijs te winnen! TEC/CAD College geeft weer 3 boeken weg onder de leden van de nieuwsbrief. Deze keer is het het boek AutoCAD 2010Lt.

CAD College boek Autocad 2010Lt

Wens je zelf een prijs te schenken aan de cadsite.be bezoekers? Neem dan contact op met mij.

Advertorial
ADIT biedt een onovertroffen online backup en file sharing oplossing voor Windows 7, Vista en XP: NomaDesk. De gegevens worden zowel op je PC of laptop als in het Europese datacenter geëncrypteerd en beschermd tegen diefstal, het backupvolume is enkel beperkt door je internetbandbreedte, en voor de Personal versie kan je je gegevens synchroniseren op 5 PC's voor slechts 40 Eur/jaar (+BTW). Bij de Team-versie is het aantal PC's en gebruikers onbeperkt voor 12 Eur/maand (+BTW).
Download hier NomaDesk 2 maanden GRATIS.

cadsite.be forum
Zowat iedereen gebruikt in paper space een eigen titel kader. Aangezien niets of niemand perfect is, is het handig om elkaars werk te beoordelen en tips te geven en krijgen. In het nieuwe onderdeel 'Keur mijn werk' kan je je kader uploaden en de kaders van anderen bekijken en keuren. Indien je wil mag je je logo en de adres gegevens uiteraard verwijderen.
Keur, of laat keuren.

AutoCAD tip
Bij het opmaken van een pdf bestand van een grote tekening wil het wel eens gebeuren dat je een vrij groot bestand krijgt. Als het belangrijk is dat dit bestand kleiner is, bestaat er een omweg om hiervoor te zorgen. Als je vanuit AutoCAD eerst een dwf maakt van je tekening, deze opent in DWG True View en van hieruit een pdf maakt zal je merken dat het bestand kleiner is dan rechtstreeks vanuit AutoCAD een pdf te maken.

julien

Commentaar en tips zijn welkom
Hier kan je je uitschrijven :'(