CAD-Nieuws
CAD programma's staan niet bepaald bekend door hun lage prijs. Daarom wordt er altijd goed nagedacht alvorens een extra licentie te kopen. DoubleCAD komt met een schitterende oplossing af! Ze bieden een gratis variant aan van hun AutoCAD kloon, dit zou zowat dezelfde functionaliteit hebben als AutoCAD Lt.
bezoek doublecad

Uitslag wedstrijd februari
De volgende personen winnen dankzij TEC/CAD college het boek autocad 2009.
-93 - natascha.herman@...
-152 - each_man@h...
-200 - news@greens...
Deze mensen worden verzocht zo spoedig mogelijk hun post adres door te sturen vanaf het hierboven vermelde e-mail adres zodat de prijs kan verzonden worden. Dit dient te gebeuren voor 15 maart 2009!
CAD College boek Autocad 2009

Wens je zelf een prijs te schenken aan de cadsite.be bezoekers? Neem dan contact op met mij.

Wedstrijd maart
Ook in maart kan cadsite 3 boeken over autocad 2009 weg geven! Deze keer van Van Duuren Media. Aangezien cadsite deze keer zelf instaat voor de verzending en om er zeker van te zijn dat de boeken terecht komen bij mensen die deze echt willen wordt er een kleine tussenkomst van de winnaars gevraagd om de verzending te betalen.
Van Duuren Media boek Autocad 2009 VDM

cadsite.be
Lycos stopt met het aanbieden van gratis hosting. Hierdoor zouden heel wat sites verdwijnen. Dit ging ook gebeuren met bouwcad. Gelukkig kreeg cadsite.be de toelating om de hele site over te nemen. bouwcad is vanaf nu te bezoeken op:
http://bouwcad.cadsite.be
Op termijn zullen er daar pagina's verdwijnen en opgenomen worden in cadsite.be Meer sites van de maker van bouwcad:
www.knuffelkoning.nl
www.voortrappers.nl

AutoCAD 2009 tip
Werk je met autocad 2009 en heb je soms nog eens heimwee naar het oude algemene menu? Dan kan je dit eenvoudig terugzetten en weg klikken. Maak even 2 knopjes aan in je quick acces toolbar met volgende macro's achter: ^C^C_menubar;0; en ^C^C_menubar;1; Je kan eventueel volgende afbeeldingen gebruiken als knopjes:
en

Software tip:
Iedereen heeft wel wat data staan dat zeker niet verloren mogen gaan. Bij mij zijn het onze persoonlijke foto's. Gelukkig dat ik hiervan een online backup gemaakt had want onze vorige PC zijn harde schijf was plots fysiek stuk. Wens je jezelf ook in te dekken tegen dit soort kleine rampjes? Dan kan je gebruik maken van het heel eenvoudige gratis programma mozy. Normaal krijg je 2Gb ruimte gratis, maar via volgende link komt er onmiddellijk 256 Mb extra bij! Download mozy

Leuke Link:
De meesten onder ons vinden autocad een heel goed programma, maar perfectie bestaat niet. Om autocad wat meer te krijgen zoals jij het wil kan je mee stemmen in de wish list van AUGI via:
http://www.augi.com/publications/hotnews.asp?id=1910

julien

Commentaar en tips zijn welkom
Hier kan je je uitschrijven :'(