CAD-nieuws:
De mensen die hun autocad licentie onder subscription staan hebben worden nog eens extra verwend.
Er zijn 3 bonus packs te downloaden voor autocad 2009.

Meer info met download link

Wedstrijd:
De winnaar van de wedstrijd van november is:
carsten.schirm

U wordt verzocht zo spoedig mogelijk uw post adres door te sturen naar mij. Indien ik geen adres ontvang voor 15 december gaat de prijs door naar een ander lid van de nieuwsbrief.

Nieuwe wedstrijd
Deze maand kan cadsite.be dankzij ZwCADtools.com en licentie weg geven van zwcad!
Indien je deze nieuwsbrief ontvangt maak je automatisch kans om te winnen!

Wens je zelf een prijs te schenken aan de cadsite.be bezoekers? Neem dan contact op met mij.

Advertorial
ZwCAD 2008 is het BESTE alternatief indien U veel gebruik maakt van het DWG formaat (2.5 tot 2009). ZwCAD 2008 kan bestanden gemaakt in AutoCAD DWG naadloos lezen en schrijven. Het is de ideale software voor architecten, ingenieurs, tekenaars of iedereen die in aanraking komt met het DWG formaat. Of het nu 2D of 3D tekeningen zijn, U kan ze in ZwCAD bewerken.
Kijk voor meer info op: www.ZwCADtools.com

Cadsite forum:
Omdat het forum een tijdje overspoeld werd met rommel is er een kleine extra vraag geplaatst bij het registreren. Dit voorkomt tot op heden volledig dat automatische scripts advertenties op het forum komen plaatsen.

Software tip:
Google is al toe aan zijn 2de grote release van het programma SketchUp. Versie 7 zou nog beter, sneller,... zijn dan versie 6. Hetgeen snel in het oog springt is het bestaan van dynamische blocks, net zoals in Autocad.
download Google sketchup 7

Leuke Link:
Wanneer we onze 3D tekeningen willen visualiseren hebben we mooie textures nodig. Op cgtextures.com kan je elke dag tot 15Mb aan hele mooie textures gratis downloaden! cgtextures.com/
julien

Commentaar en tips zijn welkom