CAD-nieuws:
Voor de meesten onder ons is Engels geen probleem, maar Nederlands leest toch net iets gemakkelijker. Daarom is er een Nederlandstalige versie van de 'autocad 2009 help' te downloaden:
download help autocad 2009

Wedstrijd:
De winnaars van de wedstrijd van oktober zijn:
Jaar abonnement CAD magazine: kurt.jennen
proef abonnement CAD magazine: liliane.vernelen
proef abonnement CAD magazine: balleke
proef abonnement CAD magazine: germavanos
proef abonnement CAD magazine: chiel.jansen
proef abonnement CAD magazine: antoine2

Deze mensen worden verzocht zo spoedig mogelijk hun post adres door te sturen naar mij. Gelieve mee te delen indien je deze prijs niet wenst te ontvangen, dan kan ik iemand anders gelukkig maken. Indien ik geen adres ontvang voor 15 november gaat de prijs door naar een ander lid van de nieuwsbrief.

Nieuwe wedstrijd
Deze maand kan cadsite.be dankzij hogetex een digitale schuifmaat verloten onder de nieuwsbrief abonnees! Indien je deze nieuwsbrief ontvangt maak je automatisch kans om te winnen!

Wens je zelf een prijs te schenken aan de cadsite.be bezoekers? Neem dan contact op met mij.

cadsite.be nieuws:
De job site is een groot succes, na slechts 1 maand kan cadsite.be u al 91 vacatures aanbieden!
http://www.cadsite.be/jobs

Aangezien cadsite.be meer en meer dynamische inhoud krijgt kon de start pagina niet achterblijven. Sinds kort kan je hier de laatste 5 vacatures en de nieuwste 5 reacties van het forum bekijken. Ook de maandelijkse wedstrijd krijgt hier een vast plekje.

Cadsite forum:
Het uiterlijk van het forum is wat aangepast zodat deze beter in de site past.

Software tip:
Geregeld krijgen we hier pdf bestanden binnen met reclame op voor de gebruikte pdf printer. Jammer, want er bestaat een goed en gratis programma dat werkt zonder die vervelende reclame:
pdf creator
Wanneer je nog een stapje verder wil gaan en verschillende pdf bestanden samenvoegen tot 1 bestand kan je gebruik maken van het eveneens gratis:
pdf tools

Leuke Link:
Foto's worden zo goed als altijd digitaal genomen tegenwoordig, allemaal heel leuk, maar een afdruk ervan vergeten we nogal eens te maken. cadsite.be heeft voor jou een pagina aangemaakt waar je de laatste actie codes van extrafilm kan vinden om het afdrukken een stuk goedkoper te maken voor jou. Ook andere leuke gratis acties zal ik hier op plaatsen, zeker een pagina om in het oog te houden! http://actie.cadsite.be

julien

Commentaar en tips zijn welkom