Dag cadsite.be bezoekers,

CAD-nieuws:
Sinds Siemens de eigenaar geworden is van Solid Edge was er nog geen update, maar werd er wel een revolutie in de cad wereld aangekondigd. Vorige week was het dan zover, Solid Edge 20 werd opgevolgd door "Solid Edge Synchronous Technology". Een hele mond vol. Ondertussen werd SE-ST al door heel wat mensen getest en de meningen zijn zoals steeds verdeeld.
www.solidedge.com

Advertorial:
CAD-tekenen kent vele werkgebieden en dat brengt vele wensen met zich mee. IntelliPlus is zich daar van bewust en komt de CAD-tekenaar tegemoet. IntelliPlus heeft voor al deze varianten op CAD-tekenen een gespecialiseerd softwarepakket ontwikkeld: PDF, Standard, Premium, Pro 3D en Architecturals. Deze ‘IntelliPlus-edities’ bezitten een maximale compatibiliteit met AutoCAD maar zijn vele malen goedkoper dan AutoCAD. Kijk voor meer info op:
www.professionele-software.com

Cadsite forum:
Onder 'Andere software' stond er een onderdeel Solid Edge. Dit gedeelte is er van tussen gehaald aangezien Solid Edge zijn eigen site met forum heeft gekregen van cadsite.be
Solid Edge forum

Software tip - Filezilla:
Wanneer je aan een site werkt of soms grote bestanden download is een goed FTP programma onmisbaar. Hiervoor gebruik ik al jaren Filezilla, dit programma is 100% gratis en doet zijn werk perfect.
filezilla-project.org/

Leuke Link:
Tegenwoordig komt er meer en meer software op ons af dat niet meer moet geïnstalleerd worden, maar gewoon online kan gebruikt worden. De ene applicatie is al nuttiger en beter dan de andere. Bij de hele goede hoort zeker google docs. Met je gratis google account kan je er online tekst bestanden, werkbladen en presentaties maken en bewaren. Heel leuk is dat je die bestanden ook kan delen met anderen zodat je met verschillende mensen aan hetzelfde kan werken.
docs.google.com/

julien

Commentaar en tips zijn welkom