Dag cadsite.be bezoekers,

CAD-nieuws:

AutoCAD 2009 komt eraan. Volgens Autodesk zou het programma de eerste taakgebaseerde gebruikersinterface in een CAD-applicatie hebben. Als Solid Edge gebruiker weet ik wel beter, daar heb ik dit altijd al gekend. Daarom kan ik zeggen dat dit even wennen is, maar wel een leuke manier van werken is. Wel heel leuk is dat impression mee wordt geleverd met versie 2009. Vanaf 25 maart start de verdeling.
Lees verder

Cadsite.be:

Cadmag.nl vind cadsite de moeite waard. Sinds kort staat er een link naar cadsite.be op cadmag.nl, bedankt voor de erkenning! Nu hopen op een vermelding in de gedrukte versie. :p

De meesten onder ons hebben op hun werk autocad draaien. Zou het niet leuk zijn mocht je hier thuis ook gebruik van kunnen maken?
Dat kan, maar dan moet je wel voldoen aan enkele voorwaarden.
Lees verder

Cadsite forum:

Wanneer je vaak hetzelfde werk moet doen is het leuk als je die taak kan automatiseren. Er zijn heel wat dure tools te vinden die dat kunnen, maar dankzij Joop kan het ook gratis!
Lees verder

Software tip:

Vorige maand had ik het over een gratis render programma, deze keer over een gratis (voor privé gebruik) 3D teken programma. Ga je zelf bouwen of verbouwen, dan is het leuk als je je huis eerst eens in 3D kan zien. Met googles ketchup is dit vrij eenvoudig te doen. Je kan je dwg tekeningen ook importeren.
Bekijk sketchup online

Leuke link:

Als muziek liefhebber ben ik altijd op zoek naar nieuwe leuke groepen. Zo las ik enkele weken geleden iets over sellaband.com. Je kan er investeren in opkomende groepen. Ik heb me er ingeschreven en $50 geďnvesteerd in 4 artiesten. 2 ervan hebben al de benodigde $50.000 bij elkaar gehaald en zijn hun CD aan het opnemen.
Lees verder

Julien
www.cadsite.be

Commentaar en tips zijn welkom