Dag cadsite.be bezoekers,

Welkom in deze eerste cadsite nieuwsbrief! Via deze weg zal ik ongeveer maandelijks een overzicht geven van het laatste cad-nieuws, de laatste toevoegingen op de site en in het forum.


CAD-nieuws: Autodesk Impression

Iedereen kent ze wel, die opgesmukte plannetjes van de immo-kantoren. Dankzij het (voorlopig gratis) impression van autodesk kan je dat nu eenvoudig verkrijgen.
Download impression


Cadsite.be: Nieuwsbrief systeem

Aangezien de site en het forum zeer groot aan het worden zijn werd het tijd voor een nieuwsbrief systeem. Iedere bezoeker kan zich snel en eenvoudig inschrijven op deze lijst. Er zal ongeveer elke maand een mailing gebeuren.


Cadsite forum: Schatkamer!

Het forum heeft een schatkamer! Deze is enkel te bekijken door leden. Hier kan iedereen zaken plaatsen waarvan je denkt dat andere gebruikers er iets aan kunnen hebben. Neem alvast eens een kijkje:
schatkamer


Tip: Dynamische blocks gebruiken.

Zowat iedereen gebruikt vaak blocks in zijn tekeningen, dit versnelt namelijk zowat altijd het tekenen. Sinds versie 2007 zijn de blocks stevig onder handen genomen zodat je deze dynamisch kan maken. Op cadsite.be vind je een cursus over het maken van een dynamische kader, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden mee, neem hiervoor ook eens een kijkje in de schatkamer van het forum.

Julien
www.cadsite.be

Aangepast zoeken